perjantai 27. heinäkuuta 2012

Breltsun väkerrykset part deux

Oikeastaan tämän blogin nimeksi olisi pitänyt laittaa Breltsun väkerrykset 2, mutta koska jatko-osat harvemmin yltävät ykkösosan tasolle, säilyy nimi samana... Alkuperäinen Breltsun väkerrykset koki saman karun kohtalon, kuin muutkin Vuodatuksen blogit, eli kaikki kuvat v. 2009 lähtien katosivat bittiavaruuteen. Tällä hetkellä ei ole mitään kiinnostusta ruveta laittamaan uudelleen kuvia 3,5 vuoden ajalta, eikä niitä kaikkia taida olla itselläni tallessakaan. En tiedä onko ruoho vihreämpää täällä Bloggerin puolella, mutta jotenkin tuntui paremmalta aloittaa ihan tyhjästä.

Tarjolla siis käsitöitä laidasta laitaan ja päällimmäisenä tarkoituksena bloggaamisellani on taltioida väkerrykset itselle muistiin.

TERVETULOA! 

13.10.2012 Muoks: Syysflunssan avustamana onnistuin nyt siirtämään vanhan blogini tänne bloggerin puolelle. Tästä alaspäin olevat kirjoitukset ovat siis suoraan sieltä siirrettyjä. Kommentit jäivät valitettavasti vanhan blogin puolelle, eli niitä voi vain muistella... Kuvien palautus on tällä hetkellä menossa vuoden 2011 syksyssä, eli saattaapi kotvasen kestää, ennenkuin olen jaksanut kaiken palauttaa. Saati että muistaisin (ainakin korttien kohdalla), mikä kuva kuuluu mihinkin... Mutta tämä piristi hieman bloggausintoa, että sain vanhan blogin tänne siirretyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti