lauantai 28. heinäkuuta 2012

Something lacy, lazy

Pakollisen blogitauon aikana valmistui myös toinen kesäinen härpäke. Tämä on harvinaista, sillä kesäneuleet (eli puuvillaneuleet) eivät aiemmin ole oikein houkutelleet. Villa neuloutuu niin paljon mukavammin, että puuvillaiset neuleet ovat yleensä jääneet kesken. Mutta tälläinen riittävän helppo malli tuli valmiiksi saakka.Lanka: Schachenmayr Cotton Linen

Ilmeisesti yksinkertaiselle sopii yksinkertainen, eli tämä hihatin (?) on ollut hyvinkin käyttökelpoinen. Malli oli tosi nopsa neuloa eikä aiheuttanut siis mitään hampaiden kiristelyjä, toisin kuin edellinen. Muuten taisin tehdä ohjeen mukaan, mutta leveyssuunnassa lisäsin mallikertoja, koska halusin tähän vähän enemmän hihaa. 

Nämäkin kuvat on otettu kesälomareissulla. Japanilaisturistien keskellä selän kuvaaminen laivan kannella ei tainnut herättää sen kummempaa ihmetystä... Toiseen kuvaan voi puolestaan taustalle kuvitella Amalienborgin linnan. Oivoi, olispas taas kesäloma!

10 kommenttia:

 1. Anonyymi29.7.12

  OOOO!!! Ihana pitsikuvio! Melkeen - jos vaan olis aikaa enempi- voisin tehä tuommoisen itsellenikin, mutta pitkillä hihoilla...

  Ja kyllä, minä muutin myös bloggerin puolelle, olen jo pitkään sitä miettinyt kun vuotiksen kuvat latautuu sinne kuvagalleriaan niin hitaasti... Minä sain myös Blogilleni saman nimen ja melkein saman osoitteenkin (www.karakali.blogspot.fi), käyppä kurkkaamassa!

  VastaaPoista
 2. Jee, eka tänne löytänyt! :)

  Taisi olla aika vilkasta tämä muuttoliike bloggeriin tai muualle... :/

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille! Gotlanti kuulostaa kyllä tosi hyvältä, Jungstedtit on kahlattu tarkkaan, niin vois löytyäkin tuttuja paikkoja :) Tästä ja myös pyörylöistä tulikikin tosi kivoja :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Reissun jälkeen aloitin lukemaan Anna Janssonin dekkareita, jotka myös sijoittuvat Gotlantiin. Eka ainakin oli hyvä, eli jos et oo niitä lukenu, niin vinkvink.

  VastaaPoista
 5. Johis9.8.12

  Onnea uudelle blogi-paikalle, hieno on (hienompi, kuin vuodatus)!!! Kai muistitte terrorisoida oikein kunnolla sillä karavaanilla muita autoilijoita...? XD

  VastaaPoista
 6. Hehe, pitääkin kertoa talouden toiselle osapuolelle, että kutsuit sen autoa karavaaniksi... :) (Eli ihan oltiin Mesellä tien päällä.)

  VastaaPoista
 7. Johis10.8.12

  Uuups, sori!!! Pahoitteluni, luulin, että olitte taas vuokrakäräväänillä liikenteessä. Nyt se suuttuu mulle. Taas! ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Tämä on tainnut painua jonnekin talviunille, kun en sitä tässä taannoin etsinnöistä huolimatta löytänyt. Mutta ehkä se vielä kevään mittaan jostain ilmaantuu... :)

  VastaaPoista