sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kun muutaman tunnin hämärää kahden pimeän välissä kutsutaan päiväksi

Jotenkin tuo radiossa pyörivä mainos on jäänyt pyörimään päähän. En yhtään muista, mitä siinä mainostetaan (vai olikohan se joku kilpailu?), mutta tuo pitää niin paikkansa. Sitäpaitsi tuo muutaman tunnin hämärä osuu työpäivän ajalle ja ainakin nyt viikonloppuna "päivät" ovat olleet ihan vain harmaata ja sumeaa. Tylsää! Ei kyllä uskoisi, että joulukuuhun on enää muutama päivä, kun katsoo tuota vesisadetta ja harmautta.

Tämä nillitys oli siis pohjustuksena seuraaville kuville. Jos kortti valmistuu illalla klo 23 ja se pitää kuvata aamulla ennen töihin lähtöä, eli aboutiarallaa aamuseiskaa, niin mitä luulette kuvista tulevan? Ja jos mukaan lähdössä olevien sukkienkin kuvaaminen on jostain syystä aiemmin vain jäänyt tekemättä, niin lopputulos on tämänkaltainen...


Lupauduin tekemään uusille urille lähtevälle työkaverille kortin. Piti olla pari viikkoa aikaa, mutta sitten sitä olikin vain yksi ilta... Siili on väritetty ProMarkereilla ja pakettiin on laitettu vähän glossya kiiltoa antamaan. Muuten tämä on osastoa leikkaa-liimaa-askartele...Eräs synttärisankari puolestaan sai valita muutamista sukista mieleisensä. Kahdet muut on jo aiemmin esitelty, mutta nämä kahdet tavikset olivat jääneet aiemmin kuvaamatta. Ylemmät sukat (jotka "pakettiiin" sitten päätyivät...) ovat SeiskaVeikkaa ja alemmat Regian World Collegea.

Tahtoo lunta, että edes vähän valaistuisi!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti