sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Venymätön papukaija

En ole ikinä päässyt perille siitä, mikä Norosta (lanka, ei ykä) tekee jotenkin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hienon monen mielestä. Olen neulonut kerran aiemmin jostain Noron langoista lapaset, jotka nukkaantuivat kun ne ensimmäisen kerran laittoi käteen. Päätin kuitenkin ottaa uuden yrityksen tämän gurun (minun anti-gurun...) langoista. Tällä kertaa ajattelin yrittää huivia kevääksi, eli puuvillaa käsittelyyn. Ehkä ei kovin suuret todennäköisyydet tykkäämiselle, kun en puuvillan neulomisesta juuri pidä ja siihen yhdistää tuon anti-gurun langan. Ja eiväthän ne tähtien asennot olleen oikein kohdallaan...
Lanka: Noro Sekku väri 3

Enpähän tästä nyt oikein tiedä. Puuvilla kun ei veny, niin hermoa sai venyttää sit senkin edestä. Ja tuo kerrassaan ilmiömäinen väritys... No huh! Jos Novita lykkäis tuollaisen värityksen lankaansa ja langassa olisi tosi paljon paksuja "hahtuvaisia" kohtia, niin johan se olis lynkattu jossain. Mutta koska nyt kyseessä on Noro, niin tämänhän on pakko olla upea... Hah!

4 kommenttia:

 1. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18.5.13

  Voi että... meillä on ollut talven aikana noro KOLMESTI, mutta jotenkin vain tuo eka lause sai NIIIIN hymyn naamalle :)

  VastaaPoista
 3. HAA! Ihanaa, että on toinenkin joka ei ymmärrä noroja. Kallis lanka, epätasainen, oudot värit.. :)

  VastaaPoista