lauantai 26. lokakuuta 2013

Kuurankukka

Olin jo pitkään ihastellut Kuurankukka -lapasia ja nyt syksyllä sain ne vihdoin puikoille. Jälkijunassa, as usual... Tähän saakka olen tehnyt magic loop -tekniikalla ainoastaan perusvillasukkia, joten hyppäys lapasiin, joissa molemmissa on oma pitsikaavio, oli melkoinen. Onneksi kuitenkin tein niin, koska muuten olisi varmaan jäänyt toinen lapanen neulomatta. Lapaset ovat kyllä kauniit, mutta... Tekeminen oli melkoisen nihkeää, enkä ole ihan varma, että missä näitä nyt sitten voi pitää. Nämä ovat vähän sellaiset sunnuntain kirkkolapaset ja kun sunnuntaisin tulee tehtyä ihan jotain muuta, niin vähälle käytölle jää... :)


Ohje: Kuurankukka (Suvi Simola, kirjasta Kaikki lähti lapasesta)
Langat: Päällyslapaset Dropsin Baby Merinoa, aluslapaset Novitan Isoveljeä (varaston tyhjennystä, uusia lankoja ei nyt ostella...)

Minun käteen nämä olisivat ehkä istuneet paremmin, jos tuo alalaidan "lerpake" olisi tullut ulkosyrjälle, eikä sisäsyrjälle. Ompelin päällyslapaset kiinni aluslapasiin, koska muuten näitä ei saisi puettua. En siis saanut näistä samanlaista wow:ta kuin pitsihuiveista ja neulomiseenkin meni paljon pidempi aika, mutta onpahan nyt tehty ja onhan ne kauniit katsella.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kirkkolapaset ;) Mä kanssa haaveilen tekeväni nuo mutta mun jälkijunani ei ole
    vielä(kään) tullut.

    VastaaPoista
  2. No tiedäthän VR:n, harvoin ne junat aikataulussa tulee... :) Joten odottele rauhassa!

    VastaaPoista