sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Julkaisukelpoista materiaalia

Joskus käy näinkin, että kuvat on koneella, mutta unohtuu sinne. Yleensähän kuvien puute on se suurin ongelma, mutta näin tällä kertaa...

Lokakuun alkupuolella oli tarvetta veljen synttärikortille. Tämä on vielä sitä uuden kortti-innostukseni satoa. Leimakuva on väritetty Derwent Inktenseillä (vieläpä omasta mielestä onnistuneesti!). Muutenkin tämän kortin kanssa osui jotenkin asiat kohdilleen, eli ihan tyytyväisenä laitoin kortin postiin.
Tämän kranssin postaus jäi ehkä siksi, että tein sen jo elokuussa ja jouluun oli silloin vielä matkaa... no, jonkun verran. Jostain iski vain tällaisen inspiraation, eli virkkasin styroksikranssin päälle kaksinkertaisella langalla päällyksen (eli nuo langat on kierretty kranssin ympäri ja takana kulkee virkattu sauma) ja siihen päälle ketjusilmukoista kiertämään tuollaisen pompulaketjun. Lankana oli jotain mohairia ja villaa. Kransseja on kyllä kiva tehdä, mutta mihinkähän tämänkin sijoittais? Nyt se taitaa olla jossain kaapin perillä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti