maanantai 13. heinäkuuta 2015

Jos ehkä vähän karkasi mopo käsistä...

Minua on monesti pyydetty "tekaisemaan" kortti. Ilmeisesti kyselijöillä ei ole mitään hajua, paljonko näiden tuhertamiseen menee aikaa. Ainakaan oman sanakirjani mukaan se ei täytä tekaisun määritelmää... Joskus tosin lähtee ihan lapasesta tämä touhu, kuten kävi tämän kortin kanssa. Minimituntipalkoillakin kortti olisi samaa hintaluokkaa, kuin sisällä ollut lahjakortti...  :)


Idea tuli häiden värimaailmasta, jonka kuulin olevan musta-harmaa-valkoinen. Keskustan musta kuvio on leikattu käsin kartongista. Puolisko erehtyi kysymään, että entä jos viime metreillä viillät liian pitkälle... Juuei, sitä vaihtoehtoa ei ole! Lopuksi vielä lakkasin kuvion, jotta siitä tulisi kestävämpi ja siistimpi. Kuvion keskiosan tausta on leimattu kohopulverilla, muun taustan jätin hopeanharmaaksi. Reunan sydänkuviot on tehty reunusleikkurilla. 

Vähän jännitin kortin vastaanottoa (tämä oli siis yhteiskortti työkavereiden kanssa), koska yleensä muut ovat tykänneet, kun itse olen ollut "ihan kiva" -linjalla ja tällä kertaa olin kerrankin itse tyytyväinen. Harvoin on visio ja toteutus menneet näin yksiin.

Onnea vielä nimettömänä pysyttelevälle hääparille! ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti