lauantai 2. marraskuuta 2013

Porkkanakakku goes Halloween

Sokerittoman lokakuun päätteeksi piti leipurin päästä leipomaan. Resepti oli vanha tuttu, mutta nyt se pukeutui halloweeniin.



Peruskakku on muuten tehty ohjeen mukaan, mutta kuorrutukseen laitoin appelsiininmakuista tuorejuustoa. Tällä kertaa lisäsin siihen myös pastaväriä halloweenmaisen/kuutamoisen värin aikaansaamiseksi. Koristeet on leikattu Pandan lakritsitoffeesta. Pehmensi karkit mikrossa, kaulitsin levyksi ja sitten leikkasin ja leikkasin ja leikkasin... Lehdet on tehty muotilla ja muut leikkelyt muoviveitsellä. Maalasin vielä kimalteella vähän korostuksia sinne tänne. Tiesin, että valmiissa kakussa noita koristeita on hankala leikata, mutta onhan tää nyt aika pähhee! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti