tiistai 14. elokuuta 2007

Tump-tump-tumppuset




Lomat on lusittu, kaikki 5 päivää... Loman aikaansaannoksia olivat auringossa rakoille palanut keskiselkä (onko sellaista termiä olemassa?), päivä hikoilua asuntomessuilla, kulkemista Sokos Hotel Ilveksen KAMALALLA hissillä, raksalla oloa, raksalla oloa, niin ja raksalla oloa. Nyt siis hyvin levänneenä ja rentoutuneena takaisin töissä.



Lomalla ei ehtinyt hirmuisesti kutemaan, mutta asuntomessuille ajellessa neuloin sukkia. Ne olivat menossa jo hyvän matkaa terän puolella, kun tajusin että eihän nuo meikäläisen räpylöihin mahdu. Sukat kokivat metamorfoosin ja ovat nyt pitkävartiset lapaset. Näissä ei ole yhtään mitään eksoottista, eli lankana Novitan Woolia, puikot ihan tavalliset sukkapuikot, lapasmallina täysin peruslapanen peukalokiilalla jne. Suurin erikoisuus on 3o2n resori 2o2n:n sijaan. I'm a rebel!



Kummalla on paremmat raidat?



 





Langankatkaisija ei oikein toiminut kahden viikon maallaolon jälkeen. Tuloksena oli vain märäksi nuoleksittuja langanpäitä...





Koska maalla lomailu oli niin rankkaa, meni (tai ehkä hieman avusteisesti päätyi...) langankatkaisija yövieraan peiton alle nukkumaan. Eli sori vaan meidän yövieraalle, näin siun petiä hyötykäytettiin kun olit raksalla hommissa... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti