tiistai 22. tammikuuta 2013

Samalla linjalla jatketaan

Sukkalinjalla jatketaan ja poseerauspaikkakin on sama. Koska nämä oli hiihdelty jo puhki ja näitä ei haluttu käyttää, jäi jäljelle enää tämä pari. Jälkimmäiset ovat lisäksi hankalat käyttää, tai ainakin niiden pukeminen oikeisiin jalkoihin vaikuttaa mahdottomalta... Siispä lankaa puikoille ja neulomaan uusia sukkia.Lanka: Regia Aquarius

Käytin sukissa Mollysta tuttua pintaneuletta, eli yksi kerros 1 o 1 n, kaksi kerrosta oikein. Jostain syystä tuo neulepinta miellyttää omaa silmää, tosin tässä langassa se hieman hukkuu tuonne "värien" (lue: harmaiden) sekaan. Regian sukkalankojakin on pakko kyllä peukuttaa, eli ne ovat todella hyviä neulottavia. Kulutuskestävyydestä en vielä osaa sanoa, kun omakin pari on vielä niin uusi.

Nyt puikoilla on pari isompaa projektia - toivottavasti välissä ei tule enää uusia sukkakriisejä!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa lankaa... mii laik! :)

  VastaaPoista
 2. Mii tuu! :) Ja niinkuin tuolla kirjoitin, niin tosi hyvää neulottavaa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2.2.13

  Pitäisköhän se sitten ensi talven sukkalangoiksi varata tuota Regiaa... Mulla on yhden sukat sellaiset että nitkuttelen niiden kanssa tämän talven ja nakkaan sitten roskiin kun ei täällä ole lumppupistettä.

  Ja tuo neulepintakin vaikuttaa mielenkiintoiselta... tuleeko tuosta napakka neulos?

  VastaaPoista
 4. Ei tuosta mallineuleesta kauhean jäykkää tule, muttei myöskään sellaista lökkänää. Joustaa siis jonkin verran, mutta on kuitenkin siistin oloista. Vähän savolainen vastaus, vaikka karjalainen olenkin... :)

  VastaaPoista