lauantai 2. maaliskuuta 2013

Välipaloja

Kahden isomman neuletyön välissä (toinen on tuo edellisen postauksen Dahlia, toinen on... no... vaiheessa...) pujottelin taas vaihteeksi helmiä. Halusin pitempiä kaulakoruja, kun lyhyitä löytyi jo jonkin verran. Lisäksi jokin ihme kellastus on vallannut täällä mielen, eli bongaan kaikkea keltaista. Kevättä odottamassa on uudet räyheän keltaiset tennarit, lankakaupasta tarttui mukaan muutama kerä hyvinkin keltaista lankaa jne. Koruista ei löytynyt vielä mitään keltaista, mutta nyt tilanne on korjattu.

  

Soikeat helmet ovat puuta, pyöreät (ne ovat tummankeltaisia, vaikka kuvassa näyttävät ihan ruskeilta) lasia ja välihelmet varmaakin muovia.Tässä korussa tähtihelmet ovat keraamisia, mustat ja valkoiset helmet puuta ja välihelmet materiaalia x. Tähtihelmien keskelle laitoin (lue: survoin väkivalloin) pienet puuhelmet, kun jotenkin se omaa silmää häiritsi, että siima näkyisi siellä keskellä. Samoin tähdet piti laittaa helminauhaan kummallekin sivulle eripäin, eli niin että yksi sakara osoittaa ylöspäin, muuten ei olisi säilynyt mielenrauha... :)Turkoosi-ruskea on myös ollut jo pitkään hyvä yhdistelmä ja nyt se päätyi myös helminauhaan. Turkoosit helmet ovat keraamisia ja niissä on krakleerattu pinta, ruskeat helmet ovat puuta ja välihelmet samaa materiaalia, kuin edellisessä.Työkaverille syntyi poikavauva ja siksipä tein tällaisen hyvinkin vaaleansinisen kortin. Lisäsin tähän vielä kuvan ottamisen jälkeen tuttipullon tuohon alanurkkaan, kun en ollut varma, riittäisikö pelkkä vaaleansinisyys... Kokeilin ensimmäistä kertaa kukkalävistäjääni, jossa on myös vempain kukan "kohokuviointia" varten. Kätevää! Kukkien keskustat on tehty glossy-koholakalla. Tuollaisen kukkavempaimen voisi hankkia suuremmassakin koossa, koska kukkiahan tarvitsee aina.
Tähän korttiin halusin testailla uusia leimojani (koska eihän askarteluliikkeestä kannattanut tehdä tilausta pelkästään korttipohjista, eihän?). Samoin tuosta toisesta kortista jäi vielä yli noita kukkia, jotka upotin tähän korttiin. Boordileimaus on tehty punaisella, mutta tässä kuvassa väri on näköjään hukkunut melkein tuohon mustaan taustaan. Asenne kohdillaan, jos ei muuta...

2 kommenttia:

  1. U-uuu, Doodle Factoryn leimasin Mistä askartelliikkeestä bongasit tän? Mä olen nimittäin ihan hurastanu Doodlen leimasimiin, olen saanut haalituksi niitä nelisen kappaletta itselleni ;)

    VastaaPoista
  2. Voi hitsi, en tiiä, tää tuli nimittäin joulupukin (tai synttäripukin) paketista. :)

    VastaaPoista