sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kortituttaa

Täällä on koettu harvinaislaatuinen leimakuvienväritysinnostus ja korttiaskarteluinnostus. Yleensä teen kortteja vain ns. tarpeeseen, mutta nyt niitä on muutamia ihan muuten vaan. Ja syy? No, työkaveri oli luopumassa askartelutarvikkeistaan ja kun Sulo Vilen -hintaan ne sai, niin arvaatte miten kävi... :)


Tämän leiman minäkin tunnistan, eli Gorjuss kysessä. Väritin vuosien tauon jälkeen Derwent Inktenseillä ja ihmeen hyvin tuloksin. Tuon askarteluostoksen myötä minulla on nyt "muutama" uusi leimakuva väriteltäväksi, joten vähän polttelisi hankkia lisää tusseja, kun nykyinen valikoima on niin onnettoman pieni ja näillä Inktenseillä värittäminen on aikamoista suhraamista... Kortissa on myös käytetty uutta reunusleikkuria, samoin kukat ja nauhat ovat samoista ostoksista. Tälle kortille voisi olla marraskuussa käyttöä, koska tuosta leiman tytöstä tuli heti mieleen eräs neiti kohta 3 vee. 
Tälle kortille tulee suunnilleen samat speksit kuin edelliselle, tosin leimakuvasta en tiedä tarkemmin.


Ja sama täällä... Tämän vuoden eka joulukortti! Voitte muuten uskoa, että koko (eilen siivottu) talo on nyt kultaisella glitterillä päällystetty...Tämä kortti on vähän vanhempi aikaansaannos, eli ihan perinteisesti "tarpeeseen tehty" ystävän synttäreitä varten. Tai itse asiassa tämä on sen kaksoiskappale... Kukka ja kyltti on leikattu Big Shotilla ja tuo keskellä oleva ruskea paperi on vanha kirjansivu, jota käsittelin muutamalla eri leimasintyynyllä ja lisäksi leimasin päälle mustaa pientä kukkaa. 


Ehkä nämä menneen viikon syyskuiset kelit saivat aikaan tuon joulukortti-innostuksen... :) 


1 kommentti: