keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Vielä vähän joulua

Loppiainen meni jo, mutta eikös sitä jatkoaikaa ole vielä Nuutin päivään saakka? Ehtii siis vielä laittamaan nämä joulujutut tännekin. Kuusi purettiin perinteisesti loppiaisena, mutta muut jouluhässäkät saavat olla vielä viikon. Kuusessa oli viime jouluna Ikeasta ostettu latvatähti, joka on kyllä kivan näköinen, mutta auttamattomasti liian painava tuollaiselle luonnonkuuselle. Niinpä sitten kuumeisesti (kirjaimellisesti jouluflunssassa) väänsin rautalangasta uuden latvatähden. Keskelle vähän helmiä, päälle silaus kultamaalia ja tuota niin ärsyttävää glitteriä ja siinäpä se. Kesti ainakin tämän joulun latvassa, eikä kuusikaan enää niin pahasti kenottanut, kuin Ikean tähden kanssa.


Muuten kuusessa oli koristeena jo viime vuodelle tehdyt piparit ja neulepallot. Yritin leikkiä vähän kameran kanssa, kun näin Pinterestissä kivan idean, mutta en kyllä hokannut miten olisin saanut sen käytännössä toimimaan... No, tässä kuvia ihan yksinkertaisella sydänaukolla otettuna. :)
Lahjaneulomuksia tuli kaksien sukkien verran, sellaisille saajille, jotka sukkia varmasti pitävät. Pystyraitaiset sukat on tehty samalla mallilla kuin nämä omat vanhat polvarit. Lankana on 7veljestä raita ja yksivärinen. Raitasukat puolestaan on ihan perussukat, lankana Karnaluksista ostettu Fortissima Mexiko.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti