keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Jotain vanhaa ja jotain... vieläkin vanhempaa

Täällä jatkuu siis operaatio aiemmin valmistuneiden kuvaus...

Keväisen Marimekon tehtaalle tehdyn reissun jäljiltä päädyin ompelemaan kauppakassin muovipussin kaavoilla. Into loppui sillä erää yhteen kassiin. Jotenkin tuntuisi tyhmältä käyttää yhtä tällaista ja muuten tavallisia muovikasseja (koska yleensä kaupasta tulee kerralla enemmän kuin kassillinen tavaraa), joten tämä kassi on ihan rauhassa saanut odotella kuvausta... Pitäisi ehdottomasti ommella näitä lisää, ehkä sitten kesälomalla... (niinkuin ne tuhat ja yksi muutakin asiaa)



Todella selkeä ohje löytyy esim. täältä

Kassin päällikangas on Marimekon jämälaarista ongittua ja vuoreksi laitoin vanhaa tuulikangasta. Jos tulee ommeltua toinenkin kassi, niin sen vuoritan tavallisella puuvillalla tms., sillä tuo tuulikangas oli todella ärsyttävää käsiteltävää...

Neulatyynyn virkaa on jo vuosia palvellut jostain messujen arvonnasta voitettu pieni koristesydän, joka on niin ohut, että sitä käyttäessä aina tökkää neulalla sormeen. Jo hyvän aikaa sitten ompelin kyllä tämän oikean neulatyynyn, joka poseeraa tässä oikein sävy sävyyn neulojen kanssa. Ohjetta voi katsastaa vaikkapa täältä.



2 kommenttia:

  1. Hei mulla on samanlainen neulatyyny :) Tai ei siis samanLAINEN, mut samalla ohjeella tehty. Tai ei kyllä varmaan just tuo ohje ollu, mutta sama malli kuitenkin... Anyhow... :D
    Ja kassi on aika pähhee! Myö tyydytään aina ihan taviskangaskasseihin (ne limenvihreet on yhä kovassa käytössä...)

    VastaaPoista
  2. Ymmärsin pointin neulatyynyasiassa... :) Miusta ne tavan kangaskassit on vaikean mallisia kauppakasseina, joten päädyin kokeilemaan tätä muovipussimallia.

    VastaaPoista