sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Korttipläjäys

Viimeisen parin kuukauden sisään on mahtunut kummitytön 3 v, ystävän 25+X v. ja puoliskon kummipojan 13 v. synttärit sekä töissä harjoittelijamme viimeinen työpäivä. Syksyn korttiputki on siis avattu.


Tästä kortista tuli näköjään otettua vain tärähtäneitä otoksia... Siristäkää silmiä vähäsen, nini kyllä ne kuviot siitä asettuvat... köh. Korttia tehdessä tuli leikittyä hieman tuolla flower punch -lävistäjällä/kohokuvioijalla. Tämä on siis se 3 v. -kortti, niinkuin ehkä saattoi päätelläkin.Seuraavalle synttärisankarille lähti tällainen lintukortti. Lintu on leimattu, kukat samalla vehkeellä tehtyjä kuin edellisessä, muuten ihan leikkaa-liimaa meiningillä. Tämä oli 25+X kortti.


Tämän kortin materiaalit ovat Tiimarin loppuunmyynnistä (toisen epäonni on toisen onni, ihan HURJA saalis 10 €:lla!), pohja taisi olla aiempia Tilda-kartonkeja. Puinen perhonen sai siipiinsä vähän blingblingiä, vaikka muuten yritinkin pitää kortin simppelinä ja sinertävänä, eli tämä oli se 13 v. kortti.


Harjoittelijamme oli kuulema "heppatyttö", joten korttia pääsi koristamaan tämä Tilda-hevonen. Pohjakartonki oli samaa kuosia kuin hevonenkin ja tähänkin ujutin muutaman noita jo yllä nähtyjä kukkia.

1 kommentti: