lauantai 12. huhtikuuta 2014

Klipsulaukku vol. 2

Syksyn mittaan sain aikamoisen kasan klipsuja vähän sieltä sun täältä. Käsityömielessä minulla on aina (liian) monta rautaa tulessa, joten yhden klipsulaukun jälkeen klipsuvarasto on saanut kerätä pölyä melkolailla rauhassa. Nyt ne rupesivat taas tuolta varastosta huutelemaan ja laukku numero kaksi valmistui tänään.


Tällä kertaa rupesin tekemään tätä laukkua tuon kahvan ehdoilla, eli minulla ei ollut tähän mitään valmista ohjetta. Klipsuja meni kaikkiaan 328 kpl, joista 300 laukun sivukappaleisiin ja 28 pohjaan. Lankana on Katian San Remo, menekki vajaa kerä. Laukku on hyvin simppeli malliltaan, eli jos tällaisen haluaa itselleen tehdä, niin alla on kuvat, joista voi ottaa vinkkiä. Sivut on virkattu yhtenä kappaleena ja tuo yksi sauma on lopuksi kiinnitetty ompelemalla. Alemmassa kuvassa oleva pohja on niin ikään kiinnitetty ompelemalla.4 kommenttia:

 1. Kaunis laukku! Langan väri sopii tosi hyvin klipsuihin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Minustakin tuo tumma väri langan hopean seassa toi kivasti "ryhtiä" tähän laukkuun.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4.9.16

  Voih!!!

  Kumpa sais jonkun pienen ohjeen!! On super kaunis enkä oo päässyt mihinkään suuntaan kuvien avulla vaikka miten yrittänyt. :(

  VastaaPoista
 4. Tarkempaa ohjetta ei ole, mutta laukku on aloitettu alareunasta ja virkattu kuvassa näkyvä klipsumäärä. Yläosassa jossain vaiheessa työ on jaettu kahteen osaan ja lopuksi ommeltu sauma ja pohja sekä kahva.

  VastaaPoista