sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Paluu arkeen

Kesäloma olisi taas tältä erää lusittu ja vuorossa paluu arkeen... Tällä kertaa töihinpaluu oli vähän erilainen, koska menin lomalta suoraan virkistyspäivään/kymmenvuotisjuhliin. Reissuun en viitsinyt ottaa matkalaukkua ja kaikki isot kassit alkoivat olla enemmän tai vähemmän puolikuntoisia. Päätin siis lopultakin kokeilla tuota vuosia sitten ostamaani kaavaa.


Kaava: Amy Butler "Weekender Travel Bag"
Kankaat: Anttila 

Ostin Anttilasta Vallilan paksua kangasta tätä laukkua varten ja tarkoitus oli vuorittaa laukku tällä pilkullisella kernillä. No, enhän minä näitä pilkkuja raskinut sinne sisälle piilottaa, joten kankaat vaihtoivat paikkaa. Kerniä oli sen verran vähän, että en saanut tähän leikattua niitä kaavassa olleita ulkotaskuja. Silitin kernille tueksi huopaa, mikä olikin ehkä suurin urakka tämän tekemisessä... Laukku on jo yhden reissun tehnyt, joten voi todeta, että päällys rupeaa hieman kupruamaan käytössä. 

Vuori näyttää tältä:


Tein tälle myös kylkiäiseksi meikkipussin samaa sarjaa:Niin ja tosiaan, minähän suurensin kaavaa vähän joka suuntaan, että kaikki mahtuisivat laukkuun!4 kommenttia:

 1. Hieno laukku! Ja hauska tuo viimeinen kommentti yhdistettynä tuohon kuvaan. :D

  VastaaPoista
 2. No olishan se kurjaa, jos laukku olis jo valmiiks liian pieni! ;)

  VastaaPoista
 3. Voi himpula kun on hieno kissankantokassi!

  VastaaPoista
 4. Eikös se ole/ollut trendikästä kuljettaa lemmikkiä laukussa, vai koskiko se vain pikkukoiria? :D

  VastaaPoista