sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Snow-White, Rose-Red ja nörttikissojen paluu

Päätin riskeerata ja ommella kummitytölle 5-vuotislahjaksi jotain. On nimittäin kohtalaisen vaikeaa arvioida kaavojen sopivuutta ilman sovitusta, vaikka koko onkin tiedossa. Lisäksi lapsilta saa melko suoraa palautetta, joten kummitätiä vähän jänskätti antaa tämä paketti...


Kaava: Snow-White and Rose-Red/Ottobre 4/2014
Kankaat: Sampsukka

Mallia etsiessäni huomasin, että tämä kokoluokka on "väliinputoaja" SK:n tarjonnassa, sillä kaavoja ei löytynyt juuri ollenkaan. Kävin kirjastosta nipun Ottobren lastenkaavalehtiä ja johan alkoi löytyä. Kankaat itsessään olivat niin kivat, että jätin mallista "hörselöt" pois. Lisäsin etukappaleen vaakasaumaan rusetin, koska se tuntui kaipaavan jotain. Tänään oli juhlapäivä, eikä tunika ainakaan suorilta käsin tullut tuomituksi.

Juhlien jälkeen tuli sovituskuva ja kokohan osuikin aikalailla nappiin!Koska en juuri lastenvaatteita ole ommellut, niin tein ensin jämäkankaista testiversion koossa veljentyttö. Katsotaan  uppoaisiko tämä sinne. Itse ihastuin näiden hihansuihin ja pitää ehkä käyttää tuota tapaa seuraavaan omaan paitaan/tunikaan.


Ai niin, kortti vielä... Siitä tuli tällainen:


2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ompeluksia. Niin kivoja, että postausta lukiessani eksähdin vähän käymään Sampsukalle. Öy nöy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups! :) No, mulla se on parin korttelin päässä työpaikasta, joten kun nyt ekan kerran tuli siellä käytyä, niin...

      Poista