lauantai 8. marraskuuta 2014

Testing testing 1-2-3

Alkajaisiksi kehoitan hätäisimpiä ottamaan sen herneen pois nenästä, sillä en ole näitä kaupittelemassa enkä väittämässä aidoiksi, joten hukkaan menee se palkokasvi siellä sieraimessa. Sitten asiaan.

Törmäsin jossain vaiheessa syksyä Facebookin ompeluryhmässä My Little Ponyn oloiseen pehmoon. Ajattelin, että sellainen voisi olla kovaa valuuttaa muutamien joululahjottavien paketissa, joten päätin testata itsekin, minkälaisen version netin ilmaiskaavoilla saisi aikaan. Testiversiota varten en ostanut mitään kankaita tms., vaan tämä on sellainen "mitä kaapista löytyi" -versio.

Kaavat: Täältä

Materiaalina on punaista, vähän ehkä sametin oloista kangasta, jota oli jäänyt jostain mysteeriprojektista (en siis enää muista mistä). Vartalo on tehty kaavojen mukaan ja ohje oli tosi selkeä. Hännän ja harjan kohdalla säädin sitten ihan ominpäin ja ilmankos niiden kanssa meinasi vähän mennä metsään... Vaatisivat ehkä vielä vähän kehittelyä, jos näitä tontut vielä aatoksi meinaavat tehdä. Koska käsinompelu on vaan niin syvältä, niin silmät keksin tehdä silitettävästä kalvosta. Luotin siihen, että niiden paikka on kaavassa ok ja silitin ne ennen ompelua. Myös kankuissa (heppatermit hallussa!) olevat tähtikuviot ovat tuota samaa kalvoa.

Oma ponimenneisyys on 80-luvulla, jolloin ponit näyttivät vielä poneilta. Omaa silmää tässä ihmetyttää tuo pystynenä ja suipot korvat, mutta kai ne nykyponit vähän tältä näyttävät. Niin ja miksi noissa silmissä on tuo ekstraläntti valkoista?

2 kommenttia:

  1. Vitsi toi on kyllä upea!

    VastaaPoista
  2. Kun en penskana saanu sitä tähtiloistebarbieta, niin nyt miulla on tähtiloisteponi! ;)

    VastaaPoista